FlyFirefly Sdn Bhd3519 views

This company has no active jobs

FlyFirefly Sdn Bhd

FlyFirefly Sdn Bhd beroperasi sebagai Firefly. Adalah titik-ke-titik penerbangan perkhidmatan penuh dan sebuah anak syarikat penuh Malaysia Airlines. ibu pejabatnya terletak di kawasan Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah di Subang, Selangor. Ia mendakwa menjadi syarikat penerbangan komuniti pertama di Malaysia. Firefly beroperasi dari dua hab – Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, Subang, Selangor dan Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang. penerbangan pertama syarikat penerbangan itu ialah pada 3 April 2007, dari Pulau Pinang ke Kota Bharu.

FlyFirefly Sdn Bhd

Visi

Menjadi jenama yang dipercayai dikenali untuk menawarkan selamat, boleh dipercayai, boleh diakses pengalaman perjalanan premium yang bergema dengan penumpang.

Misi

Untuk mengukuhkan kehadiran kami dengan menawarkan perkhidmatan yang luar biasa dan mengekalkan keuntungan kami melebihi purata industri. Walaupun kami terus menguasai laluan kami, kami juga berbangga dengan menjajarkan model perniagaan kami dan budaya kerja untuk hati nurani sosial kita.

Hubungi

Sila klik http://www.fireflyz.com.my

About Us

JK
Portal Panduan dan Informasi Jawatan Kosong Terkini Kerajaan SPA8i Dan Swasta di Malaysia

Archives