Institut Jantung Negara (IJN)3715 views

Institut Jantung Negara (IJN)

Institut Jantung Negara (IJN) telah ditubuhkan pada 1 Ogos 1992. Sebagai sebuah institusi pakar jantung komited untuk menyampaikan standard maju dalam perubatan kardiovaskular dan torasik untuk dewasa dan pesakit jantung pediatrik. Sebelum ini institut itu telah menjadi sebahagian daripada Hospital Besar Kuala Lumpur. Sejak Penubuhan institut, IJN telah dirawat lebih satu juta pesakit dan mendapat pengiktirafan sebagai salah satu Cardiovascular terkemuka dan Pusat Kesihatan Thoracic di rantau ini. 

Hari ini IJN menyediakan pelbagai perkhidmatan jantung. Institut ini juga menempatkan beberapa berkaitan klinik rawatan jantung. Institut ini dikendalikan oleh pasukan yang berpengalaman dan komited pakar kardiologi, pakar bedah, ahli anestesiologi, paramedik dan kakitangan sokongan klinikal. Kakitangan perubatan disokong sepenuhnya oleh teknologi moden membolehkan IJN untuk merawat kes yang paling rumit. Untuk memastikan IJN terus menjadi institusi jantung terkemuka di rantau ini terdapat beberapa berterusan skim latihan sokongan dan satu siri aktiviti-aktiviti penyelidikan dan pembangunan.

Institut Jantung Negara (IJN)

Visi

Untuk menjadi pusat global yang sangat baik dalam penjagaan kardiovaskular dan torasik

Misi

Pesakit kami melihat  kami dengan penuh harapan bahawa kami akan membantu mereka pulih dengan segera, berharap untuk kualiti hidup yang lebih baik, harapan untuk sembuh yang tinggi, dan tanggungjawab kami untuk memastikan harapan ini terus hidup.

Hubungi

Sila klik  http://www.ijn.com.my

About Us

JK
Portal Panduan dan Informasi Jawatan Kosong Terkini Kerajaan SPA8i Dan Swasta di Malaysia

Archives