Petron Malaysia2831 views

Petron Malaysia

Petron Malaysia adalah sebahagian daripada Petron Corporation di Filipina, sebuah syarikat minyak Asia baru muncul dan berkembang pesat. Petron Corporation adalah syarikat penapisan dan pemasaran minyak bersepadu yang terbesar di Filipina. Ia berada di kedudukan nombor satu dalam semua segmen perniagaan dalam industri minyak Filipina. Petron Corporation terkenal dengan produk-produk inovatif, perkhidmatan yang sangat baik dan perkongsian yang berjaya berdasarkan kepercayaan dan menjaga pelanggan dan rakan kongsi perniagaan.   

Petron Malaysia

Dengan penubuhan Petron Malaysia, kita mula lembaran baru pertumbuhan dalam warisan sejarah tersendiri syarikat kami. Melalui pengalaman yang digabungkan dan kepakaran pengurusan kami yang berkemahiran dan bermotivasi. Serta asas-asas yang kukuh dalam industri minyak dan gas, kami berdedikasi dan bersemangat dalam menjayakan visi kami. Iaitu menjadi pembekal terkemuka bagi penyelesaian pelanggan dalam sektor minyak dan perniagaannya yang berkaitan.

Sertai kami

Di Petron, kami mengambil kira sumber manusia sebagai aset kita yang paling penting dalam memacu kejayaan dan membina reputasi yang cemerlang. Kami berdedikasi untuk membangunkan pemimpin yang bercita-cita dan melabur dalam kakitangan kami bagi membolehkan mereka untuk mencapai potensi penuh mereka dalam pembangunan peribadi dan profesional.   Kami sedang mencari profesional yang berkongsi nilai kami integriti, inovasi, dan kecemerlangan untuk menyertai pasukan kami.

Hubungi kami

Sila klik  http://www.petron.com.my

About Us

JK
Portal Panduan dan Informasi Jawatan Kosong Terkini Kerajaan SPA8i Dan Swasta di Malaysia

Archives